Kurser

Kursusprogram

 

Skal din besætning være i toppen for de bedste resultater med både grise og glade medarbejdere?

 

Uddannelse er en vigtig faktor for at sikre din besætning de bedste resultater. Medarbejdere, der har en god forståelse for det daglige arbejde og som holdes fagligt opdateret, har en øget motivation for at gøre arbejdet endnu bedre. Denne øgede arbejdsglæde smitter af i hele besætningen og er grundlæggende for bedre resultater. Uddannelse og efteruddannelse i en i øvrigt travl hverdag er derfor medvirkende til bedre tal på bundlinien.

 

SvineVet har lavet et kursusprogram, der rammer bredt, så der er mulighed for at alle besætningens medarbejder kan udfordres.

 

 

Der er både kurser for de helt nye medarbejdere inden for svineproduktion (markeret med blåt), hvor de helt basale arbejdsgange gennemgås. Og der er kurser, hvor der kræses for detaljen og alt grundlæggende forudsættes bekendt, så der kun gennemgås seneste nye viden (markeret med rødt). Og så er der selvfølgelig kurser for dem derimellem (markeret med grønt), hvor der gives et godt solidt grundlag for de daglige pasningsprocedurer. De fleste kurser afholdes på både dansk og engelsk - det lovpligtige medicinhåndteringskursus kan ved behov også afholdes på tysk.

Svinevet   |    Moltrupvej 49A   |   6100 Haderslev   |   Tel: 73 52 12 10   |    Fax: 73 52 23 53   |